BlogsRecreationTravel

Een avontuurlijke vakantie heb je op de motor

posted by Annemarie November 15, 2021
 
0 Kudos
Don't
move!

Zorg er maar voor dat je Druppellader accu helemaal opgeladen is, want dit jaar ga je op de motor op vakantie! Reizen per motor biedt heel veel mogelijkheden waardoor je gegarandeerd een onvergetelijke vakantie hebt. Zo kun je alleen op reis gaan, maar je kunt ook met een partner of groepje gaan. Zowel individuele en groepsreizen hebben voordelen. Een individuele reis biedt flexibiliteit waardoor je kunt gaan en staan waar je maar wilt en zelf kunt bepalen hoe je je vakantie indeelt. Een groepsreis draait meer om gezelligheid en samen herinneringen krijgen. Je bent wel meer gebonden, maar de gezelligheid compenseert dit vaak. Als je bij een organisatie een groepsreis boekt, moet je meestal een aantal trainingen volgen om er zeker van te zijn dat je met je motor naar het buitenland gaat. Vaak wordt dan ook je motor gecontroleerd, waaronder de Motor stuur koppeling. Ben je nieuwsgierig geworden naar het avontuur dat gepaard gaat met een reis op de motor? In deze blog kun je er meer over lezen!

Bepaal je eigen reistempo bij een individuele reis

Als je besluit om alleen op reis te gaan, ben je erg flexibel en heb je meer mogelijkheden dan wanneer je met een groepje gaat. Je hoeft met niemand rekening te houden en bepaalt zelf op welke datum je weggaat en wanneer je weer terugkomt en naar welk land je gaat. Een nadeel hiervan is wel dat je er alleen voor staat als er onderweg problemen ontstaan. Is een van je Royal Enfield onderdelen verdwenen en kun je niet meer verder? Je zult het zelf moeten oplossen. Als je met anderen reist, is de kans groot dat een van je reisgenoten weet hoe het probleem opgelost kan worden. Een individuele reis is ideaal voor de persoon die graag alleen is en zijn eigen reistempo bepaalt. Als je alleen reist, eet je alleen je ontbijt, lunch en avondeten. Over het algemeen wordt het makkelijker om op mensen af te stappen als je alleen reist. Dus misschien maak je wel wat nieuwe vrienden in dat wegrestaurant in Duitsland. Een ander voordeel van alleen reizen per motor is dat je niet mee hoeft te doen met excursies en trainingen, en kun je voor jezelf bepalen of je zo’n training nodig hebt. Als je alleen reist, ligt de wereld voor je open en bepaal je helemaal zelf waar de reis begint en eindigt. Ben je een vrije vogel? Dan is een individuele reis per motor perfect voor jou!

Gezelligheid staat voorop bij een groepsreis per motor

Als je met anderen op reis gaat, ben je meestal met een partner of een klein gezelschap. Een nadeel hiervan is dat je niet zoveel vrijheden hebt als bij een solo-reis. Je moet namelijk rekening houden met je reisgenoten, dus moet er een datum worden uitgekozen die bij iedereen past qua beschikbaarheid en kun je alleen naar een bestemming gaan die iedereen leuk vindt. Een voordeel van reizen met een groep is dat je snel hulp krijgt bij pech onderweg. Doet je Koplamp led-koplamp het bijvoorbeeld niet? De kans is groot dat een van je reisgenoten er wel raad mee weet. Ook is een reis met een groepje natuurlijk heel gezellig, en kun je samen herinneringen maken die onvergetelijk zijn.

Speciaal voor jou

Leave a Comment