BlogsRecreation

Eerste hulp bij verveling

posted by Annemarie November 15, 2021
 
0 Kudos
Don't
move!

Maandenlang heb je uitgekeken naar je vakantie, maar als het dan eindelijk zover is merk je dat je je begint te vervelen. Je vriendinnen hebben niet elke dag tijd om op een terrasje te lunchen, je hebt geen zin om te sporten en Squid Game heb je allang uitgekeken? Dus wat doe je dan? Soms voelt het alsof je helemaal niks meer kunt doen en dat de dagen voorbij kruipen. Gelukkig zijn er genoeg dingen die je kunt doen om je verveling weg te krijgen. Wil je er meer over weten? In deze blog ben je aan het juiste adres!

Ga online shoppen

Je vriendinnen hebben werk te doen of zijn te blut om met je te shoppen, maar gelukkig is er nog de optie om zelf te gaan winkelen. Eenzaam? Helemaal niet, vooral als je online gaat shoppen. Je kunt gewoon lui achter je laptop op online webshops gaan snuffelen voor een nieuwe cocktailjurk. Het fijne aan online shoppen is dat je er de deur niet voor uit hoeft, dus als je nergens zin in hebt heb je alsnog iets nuttigs gedaan. De kans is groot dat je je nieuwe outfit de volgende dag al thuis bezorgd krijgt.

Doe eens een spelletje

Het Leggen legpuzzel klinkt misschien saai, maar het werkt ontzettend ontspannend. Je kunt gewoon online een Puzzel van 1500 stukjes bestellen, waarmee je wel een paar dagen zoet bent. Puzzelen is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor de brein. Verveling is niet goed voor je, en je brein wordt er lui van. Door een puzzel te leggen daag je jezelf uit en zorg je ervoor dat je mentaal soepel blijft. De mogelijkheden van een spelletje doen zijn ongekend, van sudoku’s tot gezelschapsspellen. Er zit altijd een spel bij die je leuk vindt en die bij je past. Perfect om een druilerige zaterdagmiddag door te komen dus.

Maak zelf een haarmasker

Iedereen heeft wel eens een dag waarop zijn haar maar niet goed wil zitten, oftewel een ‘bad hair day’. Gelukkig kun je een bad hair day makkelijk verhelpen door je haar te verwennen met een masker. Dit masker kun je ook gewoon zelf thuis maken. Denk bijvoorbeeld aan een haarmasker van kokosolie en arganolie. Deze kun je gewoon in de drogist kopen. Vaak is kokosolie wel erg hard, dus is het slim om het eerst even in een kom te laten opwarmen in de magnetron. Hierna kun je de arganolie toevoegen en het tot een mengsel kloppen. Als het een glad mengsel is, kun je het in je haar smeren. Het is mogelijk om dit masker ’s nachts in te houden en het er de volgende avond uit te spoelen, maar je kunt het ook een uur na inbrengen afspoelen. Ook kun je andere beautyproducten uitproberen. Probeer bijvoorbeeld eens om je haar te wassen met appelazijn. Als je je verveelt kun je allerlei beautyroutines uitproberen, zodat je ook na je vakantie weet welke routine bij jouw haar past. Beautyproducten uitproberen is een garantie dat je je tijd nuttig besteedt tijdens een saaie, ellenlange vakantie!

Speciaal voor jou

Leave a Comment