Travel

3 redenen waarom je een bezoek moet brengen aan Zeeland

posted by Annemarie July 25, 2016
 
1 Kudos
Don't
move!

Als Nederlander moet je wel een keer naar Zeeland geweest zijn. Deze plek is geweldig, er zijn ontzettend veel dingen te doen en de natuur is er wonderschoon. In dit artikel zal ik jou meer vertellen over zeeland in het algemeen en een poging doen om je over te halen er ook een bezoek aan te brengen.

Zeeland heeft alles

In Zeeland kun je alles vinden. Je hebt er het strand, een aantal leuke steden om te bezoeken en ga zo nog maar even door. Met mijn ouders ging ik ieder jaar naar zeeland toe om vakantie te vieren en sinds een aantal jaar hebben wij deze traditie weer opgepakt. Dat is ten eerste omdat de traditie natuurlijk leuk was, maar ook omdat het gewoon erg fijn is om in Zeeland te zijn. Er hangt een relaxte sfeer die je in andere delen van Nederland niet hebt. Helemaal omdat ik zelf in Amsterdam woon, is het heerlijk voor mij om de stag even te ontvluchten.

Onlangs hebben wij een weekendje weg Zeeland geboekt en dat was fantastisch. Helemaal sinds de komst van onze kinderen is het makkelijker om lekker in Nederland te blijven. Zo zijn we naar het strand geweest, hebben we verschillende dorpjes bezoekt en zijn we naar een groot spa centrum geweest. Kortom, er is genoeg te doen in Zeeland.

Wel kan het handig zijn om een auto te huren, mocht je deze niet meenemen. Zeeland is namelijk best wel groot, maar met de auto is dit nog te overzien. Ook is het leuk om je fietsen mee te nemen en een dagje te gaan fietsen.

Speciaal voor jou

Leave a Comment