Tools

5 Artikelen die vaak vergeten worden tijdens een weekendje weg

posted by Annemarie March 1, 2016
 
4 Kudos
Don't
move!

Een weekendje weg, hartstikke leuk! Wat het minder leuk maakt zijn de kleine dingetjes die je zou kunnen vergeten, tijdens zo’n weekendje weg. Om dit te voorkomen is er onderstaand een klein lijstje gemaakt, zodat je zonder zorgen op pad kan gaan.

  1. Bandenplaksetje

Tijdens een weekendje fietsen kan het maar zo gebeuren, je vergeet je bandenplaksetje! Je bent natuurlijk erg druk met wat je allemaal niet moet vergeten, dat je het belangrijkste zelfs nog kan vergeten. Een bandenplaksetje is niet altijd nodig, maar wanneer je met een lekke band staat, is het fijn als je hem bij je hebt. Een bandenplaksetje kan je gemakkelijk bij alle fietsenmakers kopen.

  1. Oplader

Dit wordt vaak bedoeld met de ‘kleine’ dingetjes die vergeten worden. Je denkt vaak wel aan je mobiel, navigator, camera, tablet en ga zo maar door. Alleen het probleem is dat de oplader hiervan vaak wordt vergeten. Wanneer je telefoon dan leeg is, heb je er niks meer aan. Een belangrijke dus om niet te vergeten. Wil je een extra oplader? Deze kun je bijvoorbeeld bij de Mediamarkt kopen of online.

  1. Paraplu

Ook al ga je naar een zonnige bestemming, je hebt er geen grip op. Ik heb het over het weer. Het kan maar zo zijn dat het stortregent, dit zie je niet altijd aankomen. Het is dan altijd fijn om een paraplu bij je te hebben die je droog houdt. Er zijn tegenwoordig leuke paraplu’s met een origineel printje erop. Kijk hier eens voor een paraplu die bij jouw stijl past.

  1. Zonnebril

Mocht je naar een mooie bestemming gaan is het verstandig de zonnebril mee te nemen. Tegenwoordig wordt de zonnebril ook vaak gedragen als accessoire. De reden om de zonnebril alleen hiervoor te dragen, is niet slim. De belangrijkste functie van een zonnebril is namelijk je ogen bescherming bieden tegen de zon. De zon straalt namelijk UV-licht uit, dit licht kan je ogen beschadigen. Naast bescherming is het natuurlijk ook erg fijn om een zonnebril bij je te hebben wanneer je een boekje in de zon wilt gaan lezen, o.i.d. Mocht je een zonnebril willen aanschaffen, wordt er aangeraden om de perfecte zonnebril voor jou bij een winkel te passen.

  1. Wc-papier

Een handige tip is ook om een wc-rol mee te nemen in de auto. Mocht je een lange reis maken met de auto, zal je hier en daar stops moeten maken voor de wc. Wanneer je bij een benzine station aan komt, zul je merken dat er soms geen wc-papier meer is. Als dit gebeurd ben je blij dat je een eigen rolletje wc-papier mee hebt! Wc papier is te koop in de supermarkt, maar je hebt vast en zeker voldoende in huis.

Last but not least…. het is natuurlijk belangrijk dat je jouw goede humeur niet vergeet wanneer je een weekendje weg gaat!

Speciaal voor jou

Leave a Comment