Blogs

5 Tips voor het vinden van jouw droomcamping

posted by Annemarie November 6, 2017
 
0 Kudos
Don't
move!

Als je wilt gaan kamperen dan zoek je natuurlijk een leuke camping. Maar wat is een leuke camping? Daar zullen de meningen over verdeeld zijn. Wat de één leuk vindt, vindt een ander misschien wel vreselijk. Met deze  tips kun je jouw droomcamping misschien wat gemakkelijker vinden.

1. Kamperen met de kinderen
Als je gaat kamperen met de kinderen is het belangrijk dat zij zich kunnen vermaken. Niets is zo frustrerend als kinderen die zich op de camping stierlijk vervelen omdat er niets te doen is. Kies dus een camping met animatie, een speeltuin of een zwembad als je met de kinderen op vakantie gaat.

2. Lees ervaringen van anderen
Je kunt heel goed je voordeel doen met het lezen van een leuk reisblog over kamperen. Door ervaringen van andere reizigers bij je keuze te betrekken wordt het vaak al wat gemakkelijker om een leuke camping te vinden.

3. Wat voor omgeving spreekt je aan?
Ven je een echt natuurmens? Of wil je tijdens je vakantie ook nog wel één of meer dagen lekker gaan shoppen in een leuke stad of cultuur snuiven in de omgeving. Dit zijn aspecten die van belang zijn bij het maken van de juiste keuze voor jouw droomcamping.

4. In Nederland of naar het buitenland?
Wil je naar het buitenland op vakantie dan is de volgende vraag: Hoe ver wil je rijden met je tent, caravan of camper. Wil je het dicht bij huis zoeken dan kun je wellicht terecht op één van de 7 leukste campings van Duitsland. Of misschien ga je liever naar België of Frankrijk. Ook daar zijn vele honderden leuke campings te vinden.

5. Voorzieningen op de camping
De ene camping is de andere niet. Soms sta je op een camping waar je volledig op jezelf bent aangewezen. Maar er zijn ook campings die van alle gemakken zijn voorzien. Comfortabele douches, een restaurant waar je lekker kunt eten, een goed gesorteerde campingwinkel en uitgebreide speelmogelijkheden voor de kinderen. Een zwembad maakt het vakantieplezier natuurlijk helemaal compleet. En als er dan ook nog leuke attracties zijn in de omgeving die je kunt bezoeken dan wordt het vast een geslaagde kampeervakantie.

Speciaal voor jou

Leave a Comment