Travel

Creëer een tweede thuis met een vakantiehuis

posted by Annemarie August 1, 2016
 
1 Kudos
Don't
move!

De vakantie is voor velen begonnen. Dat betekent dat men er massaal op uittrekt. Met het vliegtuig naar de meest exotische plekken of lekker kamperen in eigen land. Misschien twijfel je over de aankoop van een vakantiehuis. Ik zeg doen! Even weg van huis en de drukte van het dagelijks leven. Hoe heerlijk zal het zijn als je het dagelijks leven op elk gewenst moment kunt ontvluchten?

Een tweede thuis

Een vakantiehuis is een zonnig oord is helaas niet voor iedereen weggelegd. Maar waarom zouden we niet kiezen voor een huisje in eigen land? De plek maakt vaak niks uit, vakantie betekent tot rust komen. Nederland heeft genoeg mooie plekjes en daarbij ben je qua afstand zo bij je vakantiehuisje. Je hebt geen lange vluchten of tolwegen nodig om ultiem te kunnen genieten. Een vakantiehuis in eigen land, bijvoorbeeld een chalet, is een tweede thuis. Of je nu in de winter of zomer wilt genieten, je zult gegarandeerd een vakantiegevoel hebben.

Maar hoe kom je nu aan zo’n vakantiehuis? Er staan vaak genoeg bungalows of stacaravans op diverse campings te koop. En na wat research op internet kan ik je vertellen dat de mogelijkheden betreft een chalet laten bouwen ook eindeloos zijn. Van casco tot volledig gemeubileerd en gestoffeerd, het is er allemaal. Een bedrijf gespecialiseerd in chaletbouw bij Apeldoorn biedt zelfs de mogelijkheid om een nieuw exemplaar op te leveren met het bestek al in de lade. Hoe compleet wil je het hebben?

Zet je twijfels opzij

Als je twijfelt over het kopen van een vakantiehuis, kun je misschien eerst een huis huren. Als dit dan bevalt kun je op zoek gaan naar een eigen vakantiehuis. Zoals je hebt gelezen zijn de mogelijkheden eindeloos. Een vakantiehuis naar wens kopen is wat mij betreft een goede investering. Genieten wanneer je maar wilt, eindeloos weekendjes weg en altijd een vakantiebestemming. Met alle luxe van thuis. Wie wil dat nu niet?

Speciaal voor jou

Leave a Comment