Travel

De beste kindercampings in Europa

posted by Annemarie June 14, 2016
 
4 Kudos
Don't
move!

Kamperen is een heerlijke en zeer ontspannende manier van vakantie vieren. Bijna iedereen in Nederland heeft wel eens gekampeerd. Vooral ouders met jonge kinderen geven vaak de voorkeur om te kamperen. Frankrijk blijft onverminderd populair bij de Nederlanders. Wij spraken met de webwinkel Tenten.nl over de leukste campings in Europa. Wilt u meer weten over deze webwinkel? Klik dan hier.

Vakantiepark de Kuilart
In het plaatsje Koudum in Friesland ligt het vakantiepark ‘De Kuilart’. Deze camping is een echte watersport camping. De camping ligt tussen de meren De Holken en Morra. Camping De Kuilart is maarliefst 41 hectare groot. Op de camping is autovrij en dat is natuurlijk fijn voor de veiligheid van uw kinderen. Op de camping is er plek voor 265 tenten of caravans. Als u van watersport houdt en kinderen heeft is dit een geweldige camping om naartoe te gaan.

Ook als u of een deel van de familie niet van watersport houdt is er genoeg te beleven. Je kunt heerlijk fietsen en wandereln in de regio. Ook de plaatsen zoals Hindeloopen en Stavoren zijn gemakkelijk aan te fietsen.

Schluga Camping Hermagor
In Oostenrijk, in het plaatsje Hermagor ligt de Schluga Camping Hermagor. Het kampeerterrein ligt op de grens met Italië en Slovenië in een heuvelachtig landschap met prachtig uitzicht op de Oostenrijkse bergen. Er is veel te doen op de camping. Zo is er een kinderboerderij voor kleine kinderen en een disco voor de wat oudere kinderen. Ook voor de sportieve mensen is er veel te doen. De camping beschikt over tennisbanen, skelters en zijn er sportlessen zoals bodypump, pilates en zumba.

RCN-Camping Le Moulin de la Pique
RCN-Camping Le Moulin de la Pique is een prachtige camping die ligt tussen veel oude gebouwen. Deze gebouwen hebben allemaal een rijke historie. Op deze camping zijn veel dingen te doen die je niet vaak ziet op een camping wat het erg leuk en uniek maakt. Naast de unieke gebouwen op de camping is er bijvoorbeeld elke week een quadtocht of survivalbaan in het hoogseizoen. Ook is er in het hoogseizoen een beeldhouwer aanwezig op het park die de kinderen leert beeldhouwen. Er is ook een mooie visvijver aanwezig.

Op de camping zijn maarliefst drie zwembaden aanwezig. Voor de kids zijn er twee glijbanen en een apart peuterbad. RCN-Camping Le Moulin de la Pique staat bekend om zijn fantastische recreatieteam die de kinderen een geweldige vakantie bezorgt.

Speciaal voor jou

Leave a Comment