Blogs

Film je reis met de nieuwe DJI Spark drone

posted by Annemarie August 30, 2017
 
0 Kudos
Don't
move!

Wanneer je gaat reizen wil je het liefst de mooiste shots hebben zodat je deze kunt delen met je vrienden en familie op social media. Nu is het vaak lastig om goede foto’s te maken en zul je ongetwijfeld momenten kunnen herrineren waarbij je net even was vergeten om je camera erbij te pakken. Een gemiste kans!

De camera van de toekomst

Nu heb je ook vast al wel gehoord van drones die voorzien zijn van een camera. Steeds vaker zul je deze tegenkomen, bijvoorbeeld op festivals en op toeristische spots. Nu denk je misschien dat een drone veel te onhandig is om mee te nemen wanneer je op vakantie gaat of gaat backpacken. Tot voor kort had je gelijk, echter is er nu een geheel nieuwe drone die ons zeker blij maakt.

We hebben het over de nieuwe DJI Spark. Deze mini drone is pas net uit in Nederland maar nu al een groot succes. Wat maakt deze drone dan zo bijzonder? Hij is super klein. En met super klein bedoelen we ook echt super klein, want de drone is kleiner dan een smartphone! Je kunt hem dus letterlijk meenemen in je broekzak. Je hoeft dus niet meer met grote koffers of rugzakken te slepen. Dit is natuurlijk fijn voor als je een drone wilt meenemen op vakantie.

Drones voor backpackers

Hiermee richt de Chinese dronefabrikant zich heel sterk op reizigers en een grote nieuwe markt. Mocht je nu gaan backpacken, dan zul je ongetwijfeld al een Spark voorbij zien komen, omdat de drone in Amerika al iets langer uit is.

Wil je dus echt adembenemende kiekjes schieten waarmee je al je vrienden zult verbazen, dan kun je voor een kleine 500 euro nu de Spark kopen. In onze ogen zeker een goede investering waar je nog lang van zult heugen.

 

Speciaal voor jou

Leave a Comment