Travel

Gomice.nl – Hoe kan ik mijn werknemers belonen?

posted by Annemarie May 16, 2017
 
3 Kudos
Don't
move!

Als je als bedrijf iets leuks voor je werknemers wilt organiseren, maar niet goed weet waar je moet beginnen, dan biedt een incentive reis van Gomice.nl uitkomst. Met een incentive reis geef je niet alleen een passende beloning aan werknemers voor het behalen van hun doelstellingen binnen het bedrijf, maar helpt de creatieve invulling van de reis ook bij teambuilding tussen de werknemers. Hierbij hoef jij je geen zorgen te maken. Gomice kan vanwege de juiste connecties en jarenlange ervaring snel en efficiënt een leuke en uitdagende reis op touw zetten.

Wisselend aanbod

De soorten incentive reizen van Gomice bestaan uit een breed en wisselend aanbod. Een citytrip naar New York, een skireisje naar de Oostenrijkse Alpen of een culinaire tour door Napels. Gomice regelt het binnen een mum van tijd. Daarnaast garandeert het bedrijf ook bijzondere momenten voor alle werknemers die meegaan, zowel voor, tijdens als na de reis. Daardoor komt iedereen terug met een onvergetelijke ervaring waar nog lang erna op de werkvloer over gepraat zal worden.

Op maat gemaakt

De aanpak van Gomice voor het regelen van een incentive reis voor jouw bedrijf is een nauwe samenwerking opzetten zodat de reis op maat gemaakt wordt naar jouw wensen en er ook goed gelet wordt op het beschikbare budget. Dit houdt niet alleen de reis zelf in, maar ook alles eromheen. De uitnodigingen, teasers en andere zaken die om de rand van de incentive reis behoren, worden allemaal in samenspraak met het bedrijf gemaakt. Dit wordt gedaan om een zo uniek mogelijk gevoel aan de reis zelf te geven.

Onvergetelijk

Maar wat voorop staat voor Gomice, is het verzorgen van een mooie ervaring voor jouw bedrijf en jouw werknemers. Door tijdens de reis diverse activiteiten te houden, zorgt Gomice ervoor dat de onderlinge band tussen werknemers versterkt wordt. Daarnaast is de incentive reis een onvergetelijk moment dat de sfeer binnen jouw bedrijf verbetert.

Speciaal voor jou

Leave a Comment