Health

Kamperen en voeding: Herbalife, simpel gezond en makkelijk

posted by Annemarie June 16, 2014
 
9 Kudos
Don't
move!

Er bestaan 2 soorten kampeerders: De mensen die het liefst alles van thuis meenemen om ook tijdens het kamperen van alle gemakken te zijn voor zien, die het liefst op een camping gaan staan waar alles aanwezig en verkrijgbaar is en die van luxe houden. Deze mensen willen graag naar een andere omgeving, maar willen qua comfort niet inboeten.
Het andere type wil het liefst back to basic. Kamperen in de vrije natuur. In een omgeving waar weinig luxe is en ook weinig winkels waar spullen en/of eten te koop is. Deze kampeerders zijn vaak erg sportief en draaien hun hand er niet voor om om dagelijks enorm lange tochten te maken al dan niet in bergachtige omgeving.
Voor deze mensen zouden de Herbalife producten enorm geschikt kunnen zijn.

Wat is Herbalife

De Herbalife maaltijdvervangende shakes zijn een ideale vervanging voor een ‘gewone’ maaltijd. De Herbalife producten bevatten alle noodzakelijke voedingsstoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft, maar geen extra energievretende calorie├źn. De producten zijn zowel verkrijgbaar in zakjes, die kunt mengen met alle soorten sap (melk, vruchtensap, yoghurt, sojamelk of kwark) en als maaltijdvervangende reep die je dus direkt kunt opeten.
Tevens is er een sportlijn (Herbalife 24) ontwikkeld, bedoeld om (top)sporters te ondersteunen bij de te leveren sportprestaties. Deze producten helpen spierweefsel te herstellen en/of het uithoudingsvermogen te vergroten door het leveren van bijvoorbeeld belangrijke koolhydraten

Herbalife is toch alleen voor afvallen

De meesten mensen zijn in de veronderstelling dat Herbalife een dieetproduct is. Maar niets is minder waar. Weliswaar worden de producten vooral gebruikt door mensen om gewicht te verliezen, maar Herbalife is veel meer dan dat. Door het gebruik van de producten kan je een complete maaltijd vervangen, zonder dat je hoeft te vrezen voor een tekort aan bepaalde voedingsstoffen. Je blijft dus energiek en fit en je houdt je lichaam in topform.

Herbalife en sport

De 24 sportlijn is ontwikkeld door en voor topsporters. De producten worden gebruikt door belangrijke sporters en teams zoals het Belgische Nationale Voetbalteam. Andere clubs zoals Ajax, Vitesse en PSV en ook spelers zoals Christiano Ronaldo. Maar ook in andere takken van sport kom je topsporters tegen die hun voeding hebben aangepast met onze producten.

Kijk voor meer informatie eens op www.topdieet.nl

Speciaal voor jou

Leave a Comment