Travel

Kosten lang parkeren Schiphol

posted by Annemarie August 30, 2016
 
1 Kudos
Don't
move!

U gaat deze zomer, of wellicht al binnenkort, op vakantie en vliegt vanaf Schiphol. De tickets zijn geboekt, de vakantie helemaal uitgestippeld en het enige wat u nog hoeft te regelen is het vervoer van en naar Schiphol. Het openbaar vervoer laat u liever links liggen. De eindeloze vertragingen, het gebrek aan comfort en het gedoe met de bagage zijn meer dan genoeg redenen om lekker de auto te pakken.

Heeft u echter wel rekening gehouden met de kosten van lang parkeren op Schiphol? De kosten van lang parkeren Schiphol zijn namelijk enorm. Schiphol is, op Brussel na, de duurste luchthaven van heel Europa! Een weekje parkeren op Schiphol kost u al snel meer dan 80 euro. Zet daar de 40 euro van een gemiddeld Duits vliegveld tegenover en u snapt dat u veel te veel betaalt.

De kosten van lang parkeren op Schiphol zijn niet onopgemerkt gebleven en inmiddels zijn er legio aanbieders van parkeergelegenheid rondom het vliegveld. De kosten van lang parkeren op Schiphol zelf mogen hoog zijn, de prijzen bij de aanbieders van parkeergelegenheid rondom het vliegveld zijn heel wat realistischer.

Welke aanbieder moet ik hebben?
Die aanbieders zijn fijn, maar het zijn er bijzonder veel. Welke moet u dan hebben? Een goede aanbieder van parkeergelegenheid moet hoofdzakelijk aan 2 eisen voldoen: hij moet allereerst natuurlijk volledig veilig en betrouwbaar zijn. U wilt ten slotte wel met een gerust gevoel op vakantie kunnen, in de wetenschap dat uw auto goed en veilig geparkeerd staat. Ten tweede moet de aanbieder natuurlijk een lage prijs hebben. Anders kunt u de auto net zo goed op Schiphol zelf parkeren.

Op vergelijkingssites als www.247parkerenschiphol.nl kunt de aanbieders van parkeergelegenheid rondom Schiphol vergelijken. Op 247parkerenschiphol.nl staan bovendien alleen aanbieders die van te voren uitgebreid gescreend zijn. Zo vindt u dus niet alleen gemakkelijk de goedkoopste aanbieder, u vindt ook een veilige aanbieder. Welke aanbieder u ook kiest, uw auto staat absoluut veilig geparkeerd zodat u met een gerust hart op vakantie kunt.

Speciaal voor jou

Leave a Comment