Travel

Lang parkeren Eindhoven Airport

posted by Annemarie August 30, 2016
 
1 Kudos
Don't
move!

Heeft u een heerlijke vakantie geboekt, en moet u uw auto kwijt bij het vliegveld? Wilt u niet honderden meters sjouwen van en naar de auto? Dan biedt Eazzypark de oplossing. Snel, gemakkelijk en dichtbij de terminal parkeren zijn slechts de kleinste voordelen van lang parkeren bij Eazzypark.

Halen en brengen van uw auto

Eazzypark biedt een betrouwbare valetservice met vriendelijke chauffeurs. Indien u binnen 20 minuten van het vliegveld bent kunt u ons bellen, waarna wij een chauffeur naar de privé valetparkeerplaats sturen. Deze parkeerplaats bevindt zich circa 60 meter van de vertrekhal, dus ver sjouwen met uw bagage is verleden tijd. Nadat u bent gearriveerd, en u de sleutels aan de chauffeur heeft overhandigd, wordt uw auto naar ons bewaakte en omheinde parkeerterrein gereden.

Bij terugkomst van uw vakantie kunt u ons na het ophalen van uw bagage bellen, waarna een chauffeur vervolgens voor de aankomsthal voor u klaar staat met uw auto. Bovendien kan onze chauffeur u assisteren met eventuele bagage.

Extra service

Naast uitstekende parkeergelegenheden, biedt Eazzypark ook schoonmaakservices. U kunt voor een extra bijdrage het exterieur en interieur grondig laten reinigen. Uw auto wordt krasvrij gewassen, uw velgen worden gereinigd en er wordt gestofzuigd. Er zijn meerdere pakketten voor u beschikbaar, variërend van slechts het reiniging van uw exterieur tot een complete reiniging (showroom clean). Voor alle details kunt u op de website van Eazzypark kijken.

Acties die u niet wilt missen

Op dit moment vullen wij uw ruitenwisservloeistof gratis bij, en kunnen wij een gratis bandprofielmeting doen. Twijfel dus niet en maak gebruik van het lang parkeren bij Eindhoven Airport via Eazzypark!

Speciaal voor jou

Leave a Comment