Travel

Nog geen vakantieplannen voor 2017?

posted by Annemarie March 9, 2017
 
0 Kudos
Don't
move!

Steeds meer mensen zoeken naar de ideale vakantie. Natuurlijk is dit voor iedereen anders, maar over het algemeen winnen bepaalde soorten vakantie steeds meer aan populariteit. Zo lijkt het erop dat we steeds onafhankelijker willen zijn van een reisorganisatie en zelf op stap gaan. Daarnaast verleggen we onze grenzen ook steeds vaker als het gaat om de vakantielanden. Waar we tien jaar geleden graag alleen naar onze buurlanden wouden, zijn landen als Afrika, China, Australie, Bali enz. steeds populairder.

Verre zonvakantie’s
Verre zonvakantie’s zijn de afgelopen flink gegroeid in aanbod en vraag. Zo gaan we voor een reguliere zomervakantie graag wat langer in het vliegtuig zitten als het dan allemaal maar perfect is. Het is dan ook niet zo raar dat de landen met parelwitte stranden en prachtige duikgelegenheden erg in trek zijn. een ander belangrijk element is de prijs welke de afgelopen jaren een stuk voordeliger zijn geworden. Dit heeft voornamelijk te maken met de vliegtickets welke een stuk betaalbaarder zijn geworden.

Fly & Drive
Eliza was here is hier misschien wel de voorloper in. Deze reisorganisatie biedt reizen aan inclusief huurauto en dit speelt goed in op onze drang naar onafhankelijkheid op vakantie. Zo kunnen we toch naar verre reisbestemmingen en toch bepalen waar we zelf heen willen. Ook is deze reisorganisatie erg in trek, omdat het niet de standaard vakantiebestemmingen aanbied. Zo bieden zij nog echt onontdekte reisbestemmingen aan. Natuurlijk kan je ook gewoon een vakantie boeken zonder huurauto en zelf een huren. Een goed alternatief daarvoor is Sunny cars.

Vakantie met onbekende bestemming
Zeker bij de jongeren is dit ontzettend in trek. Boek je vakantie en weet niet waar je naartoe gaat. Sommige zouden bij het idee al gek worden, maar echt jongeren zijn er gek op! Je boekt je vakantie aan de hand van een aantal belangrijke wensen zoals zon, actief en uitgaan. De reisorganisatie zoekt vervolgens alles voor je uit en stuurt je een paar uur van te voren wat de precieze reis inhoud.

Speciaal voor jou

Leave a Comment