Recreation

Ontdek de mooiste plekken van Nederland

posted by Annemarie January 9, 2018
 
0 Kudos
Don't
move!

Veel mensen hebben vrienden wonen in het buitenland en vinden het ontzettend leuk als zij eindelijk eens een bezoek brengen aan Nederland. Als dat moment eindelijk daar is dan wil je jouw vrienden natuurlijk ook de mooiste plekken van Nederland laten zien. Het is dan ideaal om je vrienden van het vliegveld op te halen en vervolgens gebruik te maken van de Schiphol auto huren service van BB&L Autoverhuur. Via deze service kun je een auto huren samen met of speciaal voor je vrienden zodat zij hun verblijf in Nederland optimaal kunnen beginnen. In deze blog krijg je een aantal tips zodat jij hen een onvergetelijke indruk van Nederland kunt geven.

Den Haag

Den Haag of ’s-Gravenhage is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en tevens de stad waar de Nederlandse regering is gevestigd. De stad heeft meerdere interessante kanten. Je kunt gemakkelijk het strand aan de Noordzee bezoeken bij een mooie zomerdag, maar het is ook mogelijk een bezoek te brengen aan het Binnenhof, waar de Tweede Kamer is gevestigd.

De Schoorlse Duinen

Een prachtig natuurgebied in Noord-Holland tussen Schoorl en Bergen. Erg leuk om hier met de auto heen te rijden en vervolgens je trip te vervolgen met een wandel- of fietsroute. Je kunt hier een prachtig uitzichtpunt bezoeken wat letterlijk en figuurlijk het hoogtepunt van het natuurgebied is.

De Oosterschelde

Ontdek de Zeeuwse rust en het prachtige onderwaterleven bij de Oosterschelde. Het Nationaal Park Oosterschelde is het grootste nationaal park van Nederland. Bezoek ook zeker de deltawerken en de Oosterscheldekering.

Speciaal voor jou

Leave a Comment