Travel

Tenten

posted by Annemarie November 20, 2017
 
2 Kudos
Don't
move!

Een tent kan altijd van pas komen. Zo kan u voor uw vakantie op elke camping terecht met uw tent. Het kan heerlijk zijn om vanaf een camping diverse activiteiten te ondernemen. Fietsen, wandelen, vissen en zwemmen – het kan allemaal vanuit een tent! Het is echter wel verstandig goed over de aanschaf van uw tent na te denken. Er zijn namelijk verschillende soorten tenten, elk met hun voor- en nadelen. Op Tenten.nl kan u zeker de juiste tent vinden en deze tegen een voordelige prijs aanschaffen.

Aan de hand van uw wensen zult u eerst de keuze tussen verschillende soorten tenten maken. Hieronder staan de meest voorkomende tentsoorten met hun eigenschappen opgesomd:

• Tunnel tenten zijn ideaal als u op zoek bent naar een eenvoudige tent met veel ruimte. Dit soort tent is ook erg stormvast, maar aan de zware kant.
• Koepel tenten hebben een platter dak dan een tunneltent en zijn, zoals de naam al doet vermoeden, in de vorm van een koepel. Dit soort tent is stormvast en erg licht.
• Bungalow tenten, ook wel familietenten zijn grote, hoge tenten die plaats bieden aan tot wel 8 personen. Ideaal als u met de hele familie wil kamperen!

Het is ook belangrijk te kijken uit welk materiaal uw tent bestaat. De meeste tenten zijn van katoen, nylon of polyester. Katoen is te verkrijgen in verschillende gewichtsklassen (van licht tot zwaar) en nylon is ideaal voor iemand die graag rondtrekt. Polyester is zowel voor goedkope als duurdere tenten te verkrijgen; de kwaliteit verschilt dan sterk.

Voor de bovenstaande tenten kan u bij Tenten.nl zeker terecht. Er zijn echter ook nog vele speciale soorten tenten op deze site te vinden. Denk bijvoorbeeld aan opblaasbare tenten. Deze tenten worden niet opgezet, maar opgeblazen. Erg handig als u snel uw tent overeind wilt krijgen.

 

Speciaal voor jou

Leave a Comment