Tools

Top 3 voorwerpen voor op de camping

posted by Annemarie January 3, 2017
 
1 Kudos
Don't
move!

Het is nu nog winter, maar zo langzaam aan worden de eerste vakanties voor de zomer alweer gepland. Wordt het een strandvakantie of weer een paar weken lekker kamperen? Mocht het dit laatste worden en ben je van plan om weer fijn je tentje op te zetten of met de caravan op pad te gaan dan volgen hier enkele zaken welke altijd goed van pas komen tijdens het verblijf op de camping.

Zakmes

Zeer compact in formaat, maar wel een alleskunner die altijd van pas komt. Met een zakmes kun je van alles open krijgen of snijden. Of het nu gaat om verpakkingen van eten of drinken openen of het snijden van een kabel of touw, het zakmes helpt je erbij. Wie kent niet die mooie Zwitserse pocketmesjes in het rood. Het was een veel gegeven geschenk van opa aan kleinzoon vroeger.

Bluetooth speaker

De meeste mensen gaan kamperen om lekker weg te zijn van alle drukte en dagelijkse beslommeringen. Ver de natuur in waar geen toeterende auto’s of schreeuwende kinderen de sfeer verpesten. Uiteraard mag de stilte zo af en toe wel even doorbroken worden door de favoriete muziek. En om nu samen met een koptelefoon op voor het tentje of in de caravan te gaan zitten is nu ook weer niet zo gezellig. Hier zijn draadloze speakers voor op de markt gebracht die werken op bluetooth verbinding. Ideaal voor tijdens de vakantie, gemakkelijk mee te nemen ook.

Koelkastje

Om in de natuur toch even lekker te kunnen genieten van een lekker stukje vlees of koud drankje is het handig om iets te hebben waar dit in bewaard kan worden. Gelukkig zijn hier koelkastjes voor te verkrijgen in klein formaat. Ideaal voor op de camping dus. Ook vanwege het compacte maatje overal mee naartoe te nemen. Of het nu een vakantie is of een weekendje festival, uitstekend te gebruiken.

Speciaal voor jou

Leave a Comment