Health

Kamperen in de winter

posted by Annemarie November 5, 2018
 
0 Kudos
Don't
move!

Als je aan kamperen denkt, dan denk je aan de zomer. Met een tentje in de buitenlucht, ergens in een bos of wijde. Lekker picknicken en wandelen. Maar heb je ook wel eens gedacht aan kamperen in de winter? De meeste mensen zitten in de winter lekker binnen bij de openhaard. Toch is er ook een groep mensen die van kamperen in de winter houdt.

 

Een perfect land om in de winter te kamperen is Oostenrijk. Schone lucht, vrije omgeving, tussen de besneeuwde bergen. In plaats van picknicken kun je lekker gaan skiën of snowboarden. In de maanden december, januari, februari en maart ligt er vaak meer dan een meter sneeuw waardoor overal in het land geskied of gesnowboard kan worden.

 

Voor skiën en snowboarden heb je natuurlijk wel speciale kleding en hardwaren nodig. Denk bijvoorbeeld aan en ski-jas, skibroek, skipully, skischoenen en uiteraard ski’s. Maar net zo belangrijk is een skihelm. Veiligheid gaat boven alles. Een skihelm beschermt je hoofd tijdens het vallen en houdt daarnaast je hoofd lekker warm. Je hebt daardoor geen muts meer nodig. Skihelmen bestaan er met vizier en zonder vizier. Het is maar net wat gewenst is. Een goede webshop om je wintersportartikelen en een skihelm te bestellen is Winter-Geest. Dit is een gespecialiseerde winterwebshop waar alle wintersportgear gekocht kan worden. Zo bieden ze meer dan 60 verschillende skihelmen aan voor dames, heren en kinderen. Super breed aanbod dus! Meer dan 10 verschillende merken bieden ze aan, waaronder HMR, Giro, Sinner, Brunotti en Mango. Mocht je een skihelm niet online willen kopen, dan kun je naar één van de winkels gaan van Winter-Geest. In de winkels worden ook tientallen skihelmen aangeboden.

Speciaal voor jou

Leave a Comment