Blogs

Siberian adventure

posted by Annemarie December 21, 2016
 
0 Kudos
Don't
move!

Welkom bij Siberian Adventure’s Outdoorteam.

Wij zijn een zomer en winter bedrijf, dus u bent het gehele jaar welkom. Onze hoofdactiviteit is het aanbieden van sledehonden tochten.
Lekker in de natuur met een span raszuivere Siberian Husky’s. De mogelijkheden hier om heen zijn zeer uitgebreid. Verder bieden wij een gezellig, mooi en kwalitatief hoogstaand aantal mogelijkheden aan.

Dit zijn onder andere onze camping, waar u welkom bent met caravan, camper of tent. Maar waar u ook één van onze mooie blokhutten, kamers of Tipi’s kunt huren. Gewoon een gezellig verblijf in een rustige omgeving. Geen massa toerisme.

Verder is het bij ons mogelijk diverse sledehondentochten en outdooractiviteiten te boeken. Dit kan een enkele deelname zijn of een compleet programma.

Bij al onze meerdaagse trips: Wordt u opgehaald vanaf het vliegveld Östersund

Bij aankomst krijgt u een maaltijd en worden de overnachtingsplaatsen ingedeeld. ‘s Avonds kunt u bij komen van de vliegreis en al vast indrukken opdoen over wat u de komende dagen te wachten staat onder het genot van een drankje en videobeelden.
Tevens maakt u kennis met de rest van de groep. De eerste dag wordt er uitleg gegeven over het mushen van een team en de verzorging. Ook leert u uw honden voor de komende dagen kennen. Na uitleg en het klaar maken van sledes, materialen en het aantrekken van de harnassen bij de honden, begint het avontuur.
Iedere dag zal er onderweg de lunch genuttigd worden. Terug bij de farm verzorgd ieder zijn eigen team honden, incl. voeren. Hierna kunnen we zelf van de welverdiende maaltijd gaan genieten.
Er wordt nagepraat en ervaringen uitgewisseld. De rest van de beschrijving verschilt per trip.

Van actief bezig zijn met of zonder honden, jagen, trouwen, rendiersafari, elandsafari, sneeuwscootertochten, skiën, kano- of bootverhuur tot rustig vissen. We zitten in een mooie omgeving, waar veel water in de vorm van meren of meertjes zijn te vinden.

Speciaal voor jou

Leave a Comment