Travel

Diverse soorten vakanties binnen Europa!

posted by Annemarie December 20, 2016
 
1 Kudos
Don't
move!

Wilt u binnenkort graag op vakantie maar heeft u nog geen idee wat u precies wilt gaan doen? Bijvoorbeeld lekker aan het strand liggen tijdens een zomervakantie, of lekker in de sneeuw skiën tijdens een wintersport? Maar wist u dat er nog veel meer mogelijkheden zijn? Zo kunt u tevens kiezen voor een fietsvakantie, waarbij u verschillende plaatsen ziet, maar tevens kunt u kiezen voor een wandelvakantie waarbij u met een backpack volledig geniet van de omringende natuur.

Zomervakanties

Zomervakanties zijn veelal ingericht om lekker de hele dag aan het zwembad of strand te liggen. Sommige mensen kiezen er ook veelal voor om grote plaatsen te bezoeken, echter kiest het gros voornamelijk met gezinnen met kinderen ervoor om lekker een hele week aan het strand te liggen.

Wintersportvakanties

Wintersporters zijn echte doeners. Lekker de hele dag op de piste staan met een snowboard. Genieten van de apre ski en s’avonds lekker uit eten. De meeste Nederlanders kiezen voor Oostenrijk, vanwege de uitstekende pistes en uiteraard de garantie op sneeuw.

Fietsvakanties

Fietsvakanties worden voornamelijk door de 50+ generatie gekozen. Fietsvakanties zijn een unieke ervaring en extreem leuk om toe doen. U ziet zoveel van een land, u fiets namelijk van stad naar stad, u geniet van de natuur en omgeving en u blijft iedere keer ergens anders slapen in een hotel of pension. Tijdens een fietsvakantie worden de routes volledig voor u uitgestippeld en wordt er exact aangegeven bij welke hotels u kunt logeren. Echter kunt u uiteraard ook kiezen voor uw eigen hotels of pensions. Informatie over diverse fietsvakanties vindt u in de link.

Wandelvakanties

Net zoals een fietsvakantie is een wandelvakantie een uitstekende keuze. Lekker wandelen door de Ardennen of kies voor landen zoals Vietnam of Thailand. Een unieke ervaring die u een keer meegemaakt moet hebben. Op wat voor vakantie u ook gaat, op vakantie gaan met het vliegtuig voelt pas echt als vakantie. Op www.vliegenenparkeren.nl vindt u een ruim én voordelig parkeeraanbod en u kunt direct een parkeerplaats reserveren.

Speciaal voor jou

Leave a Comment