Blogs

Tips voor op de camping

posted by Annemarie November 16, 2018
 
0 Kudos
Don't
move!

Heb je binnenkort vakantie? Of ga je graag zo af en toe even een paar dagen naar de camping toe? Dan zijn de tips in dit artikel wellicht handig voor jou. Ik geef je in dit artikel een aantal handige tips die je goed kunt gebruiken als je van plan bent om naar de camping te gaan.

Of je nou naar een camping binnen Nederland gaat of naar een camping in het buitenland, overal zijn (helaas) muggen. Vooral in, voor en na de zomer zijn deze kleine beestjes veel aanwezig. Hier zitten we natuurlijk niet op te wachten en zeker niet wanneer je heerlijk van je vakantie wilt genieten op de camping. Een vliegengordijn is daarvoor de oplossing. Een vlieggordijn hang je voor je deur en zo zorg je er voor dat vliegen en muggen niet meer bij jou naar binnen kunnen vliegen. Heb je een caravan? Dan is het vliegengordijn caravan geschikt voor je caravan deur. Natuurlijk kun je buiten altijd nog last hebben van muggen, gelukkig zijn daarvoor een aantal handige producten verkrijgbaar, denk bijvoorbeeld aan een anti-muggen spray. De geur van deze spray is voor muggen niet aantrekkelijk en dat zorgt ervoor dat ze minder snel bij je in de buurt zullen komen. Met een vliegengordijn en een anti-muggen spray zorg je er voor dat je minder last hebt van het irritante gezoem om je heen en de eventuele muggenbulten die je kunt overhouden wanneer een mug je heeft gestoken. Dat scheelt niet alleen een heleboel jeuk, maar ook veel irritaties die je kunt krijgen van de zoemende beestjes om je heen. Zeg maar vaarwel tegen de slapeloze nachten!

Een vliegengordijn voor je caravan is verkrijgbaar in meerdere soorten, er zijn vliegengordijnen met plushe kattenstaarten, hulzen die op maat gemaakt kunnen worden en ook kettingen en pvc gordijnen zijn geschikt voor in je caravan. Op Vliegengordijnkopen.nl vind je ze allemaal en profiteer je van een snelle levering!

Speciaal voor jou

Leave a Comment